SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Dibawakan oleh: Mazelan Abas Tel:01159055555

Pengedar Simkad Tonewow dikehendaki:


biztonewow.com
Modal awal diperlukan HANYA: RM100
✅ Cik akan mendapat 5 keping simkad Tonewow-Excel (TWE).

✅ Sekeping perlu didaftarkan atas nama sendiri, dan 4 keping sudah boleh dijual kepada orang lain.

Keuntungan/Komisyen:
Jika cik menjual simkad ini kepada seorang pelanggan, cik akan memperolehi beberapa jenis keuntungan:

1. Keuntungan Runcit:
Untung runcit sebanyak RM5. (Beli RM20, jual RM25)

2. Keuntungan Penajaan (Fast Track):
Kompani memberi insentif diantara RM4-RM8 atas seorang pelanggan.

3. Komisyen Topup:
Setiap kali pelanggan cik tadi topup sahaja simkad mereka walau dimana sekali pun, cik akan mendapat 5%-10% komisyen daripada jumlah topup mereka.

4. Bonus Rangkaian:
Sekiranya pelanggan cik tadi juga berminat menjadi pengedar simkad tonewow, cik juga akan mendapat komisyen sekurang-kurangnya 3% dari jumlah keseluruhan topup pelanggan mereka.

5. Kemasukkan komisyen:
Keuntungan ini akan dikumpulkan setiap bulan dan akan dimasukkan kedalam bank akaun cik pada bulan hadapannya.

6. Kenaikkan Pangkat:
✅ Kalau komisyen cik mencecah RM200, pangkat cik naik ke Junior Center. Komisyen +1% hingga infiniti level.

✅ Kalau komisyen cik mencecah RM500, pangkat cik naik ke Service Center. Komisyen +2.5% hingga infiniti level.

✅ Kalau komisyen cik mencecah RM3,000, pangkat cik naik ke Branch. Komisyen +5% hingga infiniti level.

✅ Kalau Branch menjalankan tugas dengan baik (menepati syarat2 oleh HQ), pangkat cik akan dinaikkan ke Business Partner. Akan bonus tambahan dari HQ.

BANTUAN:
Sekiranya cik memulakan menjadi Pengedar Simkad Tonewow-Excel (TWE) dibawah group saya ini, cik akan:

1. Diajar secara menyeluruh mengenai bisnes ini.
2. Diajar cara-cara membuat promosi secara offline dan juga Online.
3. Diberikan satu website promosi untuk memudahkan cik membuat promosi.
4. Diberikan harga yg special untuk restock simkad.
5. Dimasukkan kedalam group support utk memudahkan cik bertanya dan berbincang.

TESTIMONI PENGEDAR:


biztonewow.com
Puan Noraini, Melaka.😀

Sebelum ni, saya memang selalu tak cukup duit. Bila dapat gaji, tak sampai tengah bulan aje, dah mula pening kepala .... tengok beg duit pun dah malas, tau dah memang tak ada duit...😔😔😔

Kalau salah budget, memang nak survive sampai next gaji pun sakit ....

Ye la kan, itu dh memang normal la kan utk orang yang kerja makan gaji mcm kita ni..

Saya dulu pun sama macam orang lain juga.. Bila dah dekat hujung bulan, memang sekeluarga kena berjimat...😊😊

Tapi syukur.. sekarang ni dah jumpa jalan penyelesaiannya. Sekarang ni poket saya dah jadi tebal semula. Tiap2 bulan dah ada duit extra. Kadang2 duit gaji bulan lepas pun tak guna lagi.😖😖

Mula2 dulu... saya main hantam je join tonewow-excel ni, pasal abang saya tiap2 hari suruh buat bisnes ini. Mula2 dulu fed-up jugak.😡😡

Akhirnya, saya main main bedal je join ni, nasib2 lah.. kalau OK, syukur.. kalau KO.. tak de rezeki le.

Sekarang ni dah masuk setahun saya buat bisnes ni, tiap2 bulan dapat dalam RM2,500 duit extra. Sapa nak bagi kan.😍😍

Dulu kalau saya tak mulakan bisnes ni, mungkin sekarang saya masih lagi sengkek tiap2 bulan....

Sekarang pun saya dah mula boleh menyimpan sikit2 dalam bank, terima kasih tonewow !! 😊😊.....

biztonewow.com


TESTIMONI PENGEDAR:


Mazelan Abas, Shah Alam.😀
Instagram: @mazelanabas

Saya mula menjadi pengedar simkad ini semenjak dari 27hb Julai 2010. Itu lah tarikh keramat dalam hidup saya.

Bermula dari tarikh tersebut, hidup saya berubah sedikit demi sedikit hinggalah ke hari ini.

Saya bersyukur kerana mengambil keputusan memjalankan bisnes ini secara sampingan ketika itu.

Saya menjalankan bisnes ini 100% secara online, buat promosi melalui facebook, facebook group, facebook page, youtube, whatsapp, instagram dan telegram.

Saya menggunakan cara2 ini melalui iklan2 percuma dan juga iklan2 berbayar.

Senang cerita, saya buat bisnes ini 100% dari rumah. Kadang2 ada juga jiran2 yang nak buat bisnes ini, saya tetap tak mahu jumpa mereka utk beri penerangan, (jumpa2 utk ziarah dan sembang2 tu ada la). Saya hanya berikan website sahaja pada mereka.

Bukan apa, sebab saya memang tak pandai buat bisnes pergi jumpa2 orang, nak cakap2 ni, nak promote2 kat orang face to face ni, memang bukan kepakaran saya.

Lidah jadi kelu bila nak bercakap, entah apa2 saya cakap nanti, kesudahnya cerita pasal memancing, sebab saya ni memang kaki pancing.

Jadi saya buat keputusan untuk mengedarkan simkad ini hanya secara online sahaja.

Itu yang bila bisnes saya meletup tu, jiran dan saudara mara adalah orang terakhir tahu yang saya buat bisnes tonewow ini.

Apa tak meletopnya, pada bulan pertama sebagai pengedar simkad ini, komisyen saya baru RM59. Tapi bila cukup setahun komisyen saya mencecah RM3,912.87 pada bulan tersebut.

biztonewow.com
Masuk tahun 2017, komisyen saya mencecah RM325,000 tiap2 bulan.

Jumlah keseluruhan komisyen yang saya perolehi sepanjang tahun 2017 adalah RM3,900,821.27 hampir kepada RM4juta ringgit. Ini adalah PBT saya. Profit(s) Before Tax.

Borang CP58 inilah yang saya hantar kepada LHDN (IncomeTax) bagi pendapatan keseluruhan tahun 2017 untuk cukai pendapatan.

biztonewow.com
Siapa sangka pendapatan seorang penjual simkad secara online seperti saya, yang hanya bekerja dari rumah, yang tidak mempunyai apa2 jawatan tinggi, yang tidak perlu pakai tali leher, yang hanya pakai kain pelikat sepanjang masa dirumah, boleh mencecah pendapatan ratusan ribu setiap bulan.

Kalau anda tak percaya, jangankan anda, saya sendiri pun sampai hari ni, masih susah nak percaya, tapi rezeki dari Allah swt, kalau Dia nak bagi, siapa yg boleh tolak.

Disini saya nak tawarkan kepada anda, jika anda menjadi pengedar simkad dibawah group saya ini, InsyaAllah saya akan kongsikan kesemua teknik yg saya ada hingga menyebabkan saya berada sehingga ketahap ini.


Terima Kasih.
Mazelan Abas, Shah Alam.😀
Instagram: @mazelanabas


PENGEDAR SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Salam sejahtera,

Perkenalkan dahulu nama saya ialah Mazelan Abas dan nombor telefon/wasap saya adalah 01159055555. Saya adalah pengedar simkad Tonewow yang sah dengan nombor id TWE:8694.

Bila2 masa anda boleh menghubungi saya atau ikuti langkah2 yang saya berikan didalam website ini.

Jika anda berminat untuk untuk menjadi pengedar simkad tonewow ini, sila jawab soalan2 kaji selidik dibawah ini terlebih dahulu.

SOALAN KAJI SELIDIK
SEBELUM JADI PENGEDAR

biztonewow.com

SOALAN KAJI-SELIDIK.
1. Disebabkan simkad tonewow ni menggunakan line digi, jadi saya kena check dulu, tempat cik line digi ok tak ya?

Cik pilih jawapan dibawah ini:
Kalau tak ok, saya tak galakkan cik menjadi pengedar simkad tonewow ini.

Kerana sudah tentu cik sendiri tidak dapat gunakan simkad tersebut. Sukar untuk cik nak menjual suatu produk yang cik sendiri tidak dapat menggunakannya.

Apa2 pun, terima kasih kerana berminat untuk menjadi pengedar simkad Tonewow ini.

Semoga suatu hari nanti, bila line digi dah bagus ditempat cik, kita dapat bekerjasama semula.

Terima Kasih.
Mazelan Abas
Kalau OK, cik boleh jadi pengedar simkad tonewow ini.

Soalan seterusnya, adakah cik PERNAH atau MASIH menggunakan Simkad Toneexcel atau Simkad Toneplus atau Simkad Tonewow sebelum ini?

Cik pilih jawapan dibawah ini:
Kalau cik tak pernah langsung menggunakan mana2 salah satu kad tersebut, cik boleh memohon menjadi pengedar simkad dengan mudah.

✅ Anda bank-in RM100 kepada kami.

✅ Kami akan poskan 5 keping simkad Tonewow-Excel (TWE) kepada cik dengan segera menggunakan J&T.

Anda tentukan jenis2 simkad yang anda kehendaki diantara simkad bernombor dan simkad kekal nombor lama (MNP).

Contohnya:
5 keping simkad bernombor + 0 keping simkad MNP. atau
4 keping simkad bernombor + 1 keping simkad MNP. atau
3 keping simkad bernombor + 2 keping simkad MNP. atau
2 keping simkad bernombor + 3 keping simkad MNP. atau
1 keping simkad bernombor + 4 keping simkad MNP. atau
0 keping simkad bernombor + 5 keping simkad MNP.

Untuk memilih nombor bagi simkad bernombor, anda boleh pilih disini:
PILIH NOMBOR.

✅ Bank-in dahulu RM100 ke dalam akaun dibawah ini.

biztonewow.com MayBank 162526067564 (Mazelan Abas)

biztonewow.com CIMB 7017409547 (Mazelan Abas)

✅ Selepas cik dah bank-in kan RM100, sila beritahu melalui wasap dengan KLIK LINK dibawah ini.

biztonewow.com

Kalau pernah gunakan tetapi semua simkad tersebut telah expired, cik boleh memohon menjadi pengedar simkad dengan mudah.

✅ Cik bank-in RM100 kepada kami.

✅ Kami akan poskan 5 keping simkad Tonewow-Excel (TWE) kepada cik dengan segera menggunakan J&T.

✅ Biasanya cik akan diberikan 2 keping simkad utk kekal nombor lama, 3 keping simkad bernombor. Tetapi cik sendiri boleh tentukan kombinasi untuk 5 keping tersebut.

✅ Kemudian apabila cik sudah menerima simkad tersebut, sekeping cik perlu aktifkan atas nama cik sendiri, dan 4 keping sudah boleh dijual kepada orang lain.

✅ Cara-cara untuk mengaktifkan simkad akan diajarkan apabila cik telah menerima simkad yang di pos kan tadi.

✅ Bermula dari sinilah cik diajarkan segalanya rahsia2 untuk berjaya menjadi pengedar simkad Tonewow ini.

✅ Cik juga akan diajarkan bagaimana membuat promosi melalui social media.

✅ Bank-in dahulu RM100 ke dalam akaun dibawah ini.

biztonewow.com MayBank 162526067564 (Mazelan Abas)

biztonewow.com CIMB 7017409547 (Mazelan Abas)

✅ Selepas cik dah bank-in kan RM100, sila beritahu melalui wasap dengan KLIK LINK dibawah ini.

biztonewow.com

✅ Cik boleh jadi pengedar Tonewow-Excel (TWE) dengan HANYA mengekalkan id-ToneExcel cik.

✅ Dengan mengekal id-ToneExcel cik ke dalam Tonewow-Excel (TWE), ia tidak mengganggu komisyen yg cik perolehi didalam ToneExcel.

✅ Cik juga boleh samada menggunakan nombor baru atau mengekalkan nombor ToneExcel cik, tanpa mengubah no. id.

✅ Kami akan bantu cik untuk pendaftaran, aktifkan simkad dan cara untuk mengekalkan no. id-ToneExcel cik kedalam Tonewow-Excel (TWE) selepas cik menerima simkad nanti.

✅ Bank-in dahulu RM100 ke dalam akaun dibawah ini.

biztonewow.com MayBank 162526067564 (Mazelan Abas)

biztonewow.com CIMB 7017409547 (Mazelan Abas)

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com

Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.
Oh, cik masih menggunakan Simkad TonePlus SAHAJA hingga ke hari ini, cik boleh menjadi pengedar simkad Tonewow-Excel (TWE) ini.

✅ Cik bank-in RM100 kepada kami.

✅ Kami akan poskan 5 keping simkad Tonewow-Excel (TWE) kepada cik dengan segera menggunakan J&T.

✅ Biasanya cik akan diberikan 2 keping simkad utk kekal nombor lama, 3 keping simkad bernombor. Tetapi cik sendiri boleh tentukan kombinasi untuk 5 keping tersebut.

✅ Kemudian apabila cik sudah menerima simkad tersebut, sekeping cik perlu aktifkan atas nama cik sendiri, dan 4 keping sudah boleh dijual kepada orang lain.

✅ Cara-cara untuk mengaktifkan simkad akan diajarkan apabila cik telah menerima simkad yang di pos kan tadi.

✅ Bermula dari sinilah cik diajarkan segalanya rahsia2 untuk berjaya menjadi pengedar simkad Tonewow ini.

✅ Cik juga akan diajarkan bagaimana membuat promosi melalui social media.

✅ Bank-in dahulu RM100 ke dalam akaun dibawah ini.

biztonewow.com MayBank 162526067564 (Mazelan Abas)

biztonewow.com CIMB 7017409547 (Mazelan Abas)

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com

Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.
Cik sudah boleh memulakan bisnes sebagai pengedar simkad tonewow-Excel (TWE) ini.

Sila lawati web ini untuk cik BELAJAR semua perkara tentang bisnes ini secara PERCUMA disini:
www.biztonewow.com/dealer.php?ref=8694

Untuk cik mendapatkan penerangan terkini mengenai Tonewow di group Telegram Terbuka ini.
biztonewow.com