SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Dibawakan oleh: Roshidan Rashid Tel:0193157783
biztonewow.com

SIMKAD SUPER JIMAT


✅ Simkad ini mengguna line Digi. Dimana ada line Digi, disitu ada line Tonewow. biztonewow.com
✅ Ia merupakan simkad prepaid, perlu topup di kedai2. Tiada yg postpaid. Tiada yg menggunakan bil.

✅ Cik boleh pilih samada nak kekal nombor lama atau nak guna nombor baru.

✅ Cik juga boleh pilih dari senarai nombor baru yg ada dalam simpanan kami.

✅ Topup yg digunakan adalah topup Digi. Topup Digi boleh diperolehi dimana-mana kedai menjual topup di seluruh Malaysia. Termasuk online banking seperti Maybank2u dan CIMBClicks.

✅ Tonewow juga menyediakan pakej langganan RM50 yang amat menjimatkan menggunakan kredit topup cik.

Pakej LANGGAN PALING JIMAT


biztonewow.com
Pakej Langgan TDS50
biztonewow.com
biztonewow.com Internet Sosial= WhatsApp, WeChat, Facebook, Messenger, Telegram, Youtube, Netflix, Instagram, Twitter (Terhad kepada 2GB Sehari)

Menganpa anda perlu gunakan simkad ini.

biztonewow.com
Simkad yang sangat jimat.
Simkad ini sangat jimat berbanding simkad2 yg lain. Contohnya HANYA dengan RM50 sebulan, cik boleh dapat 89 Gb data dan unlimited call kesemua rangkaian. Atau Dengan HANYA dengan RM30 sebulan, cik boleh dapat 8 Gb data dan 12.5 jam call kesemua rangkaian.

👉 cik boleh kira sendiri berapa banyak duit yg cik boleh jimat setiap bulan berbanding penggunaan sekarang, tanpa mengganggu kadar penggunaan internet/call bulanan cik?

Boleh kekal nombor lama.
cik tidak perlu rungsing untuk kehilangan nombor kesayangan cik. Asalkan nombor tersebut didaftarkan dengan IC cik dan juga ia bukan line Digi. Sebab nombor Digi tidak boleh dikekalkan kedalam simkad Tonewow.

Jika cik kekal nombor lama, ada kemungkinan yg cik akan memenangi cabutan bertuah dengan hadiah utamanya adalah Kereta Proton X70.

biztonewow.com
Boleh juga guna nombor baru.
Jika cik keberatan untuk ganggu nombor lama cik, cik juga boleh menggunakan nombor baru, nombor satu lagi. Sebab sekarang pun banyak handphone yang boleh masuk 2 simkad.

Baki akan di carry-forward.
Baki data internet (Kelajuan Tinggi) yang tidak habis digunakan akan di carry forward pada bulan hadapannya.(Tertakluk terma dan syarat).

Ada auto langgan.
Pakej langganan setiap bulan akan di auto langgankan supaya cik tidak pening kepala untuk melanggan setiap bulan, asalkan kredit sentiasa cukup dlm handphone cik.

Ada khairat kematian.
cik diberikan Perlindungan Khairat Kematian sehingga RM2,000. Minima topup setiap bulan adalah RM30 sahaja. Jika setiap bulan cik topup RM30, cik layak mendapat khairat kematian RM1,000. Jika setiap bulan cik topup RM50, cik layak mendapat khairat kematian RM2,000. (Tertakluk terma dan syarat)

Internet yg laju.
Kalau simkad yg cik gunakan sekarang kurang laju speednya, cik boleh cuba simkad Tonewow-Excel (TWE) ini. Sebab ia menggunakan speed 4G+, sepatutnya sangat laju. Tapi ia tetap tengok kawasan jugak. Kalau tempat cik line Digi bagus, maknanya line Tonewow memang pantas, kalau line Digi tak elok, tak perlulah guna simkad ini.

Point tukar pd barangan keperluan.
Setiap kali topup, cik akan dapat point. Point boleh ditebus dgn barangan di kedai2 yg mempamirkan logo MCash. Hampir 10,000 kedai2 sudah mempamerkan logo MCash.

Boleh terus jadi dealer.
cik juga berpeluang terus menjadi pengedar simkad Tonewow-Excel (TWE) sekiranya cik berminat untuk mendapatkan pendapatan tambahan.

TESTIMONI PENGGUNA


mazelan abas
Mazelan Abas
Instagram: @mazelanabas

"simkad yg paling jimat, itu yg saya panggil simkad super saver tu, satu family saya wajibkan pakai simkad tonewow ini, jimat sangat2, line pun bedesup laju. Saya selalu mancing kat tengah laut, sebelum ni selalunya tak ada line, tapi sekarang sampai 20km daripada pantai pun line masih kuat lagi."

mazelan abas
Puan Noralizahafizah
"... dulu setiap bulan saya keluarkan duit utk topup hampir RM70, sekarang dengan simkad Tonewow ini, dgn RM50 pun masih banyak terlebih-lebih lagi"

mazelan abas
Lans. Koperal Mohd. Radzi
".. saya macam tak percaya, guna simkad tonewow ni, banyak sungguh jimatnya. Sekarang kami sekeluarga guna simkad ini. Tiap2 bulan saya dapat save hampir 100 ringgit utk sekeluarga. Jimat sengoti."

mazelan abas
Pn. Femasazna binti Amdan
" Pada Okt 2019, Allahyarham Tn. Samsudin Mohd Said telah menghembuskan nafas terakhir disebabkan penyakit Leukimia. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Femasazna binti Amdan menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Pn. Nor Azriena
" sebelum ni saya suka topup sikit2, dua tiga hari saya topup rm10. Kira2 sebulan lebih gak dari RM50. Tapi ngan tonewow ni, tengok2 RM30 pun dah cukup tu ."

mazelan abas
Pn. Nageshwary
"Pada Nov 2019, Mendiang Mr. Choong telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Nageshwary menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM1,000."
mazelan abas
Pn. Siti Norsaleha
"..saya guna bil. tiap2 bulan saya bayar bil lebih rm100. tapi dgn sim ni, dgn pakej rm50 pun dah cukup. boleh saya jimat rm50 tiap2 bulan."

mazelan abas
Pn. Noor Asyikin
" Pada 1.11.2019, Allahyarham En. Rosli Abd. Karim telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas sebulan, waris beliau Pn. Noor Asyikin menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Tuan Hafidz Arif
"....sy nak tunjukkan pd tuan2 bgimana dgn simkad tonewow tuan2 boleh topup dpt point, dan point ni boleh beli barang dgn tebus point wowcher di semua kedai yg ada logo MCash."


mazelan abas

Salam sejahtera,

Perkenalkan dahulu nama saya ialah Roshidan Rashid. Saya adalah pengedar simkad Tonewow yang sah dengan nombor id TWE:604706.

Terima kasih banyak2 kerana membaca website saya sehingga keperingkat ini.

Jika cik berminat untuk menggunakan simkad ini dan untuk mengelakkan cik daripada menggunakan simkad yang salah, sila jawab soalan2 kaji selidik dibawah ini terlebih dahulu.

SOALAN KAJI SELIDIK
SEBELUM GUNA TONEWOW

biztonewow.com

SOALAN KAJI-SELIDIK.
1. Simkad Tonewow ini gunakan line DIGI , jadi saya kena check dulu, tempat cik line digi ok tak ya?

Kalau tak ok, saya tak galakkan cik gunakan simkad tonewow ini. Tak patut kalau saya jual simkad yg linenya tidak bagus pada cik.

Apa2 pun, terima kasih kerana berminat dengan simkad Tonewow.

Cuma kalau satu hari nanti line DIGI tempat cik elok, dan cik bercadang nak guna simkad ni, cik jangan lupa hubungi saya nanti tau. Contact lalu wasap pun tak apa.

Nama saya Roshidan Rashid-Tonewow dan no tel saya 0193157783. Kalau nak wasap saya, klik je kat nombor tu.
Kalau ok, cik bercadang nak kekal nombor lama atau pun nak guna nombor baru ya?

Untuk kekal nombor lama ini dia ada 3 syarat cik.

1. Nombor lama cik dulu mestilah daftar menggunakan ic cik sendiri. Kalau IC orang lain, tak boleh lah.

2. Kalau guna bil. tidak boleh ada tunggakkan atau kontrak. Dan kalau bil pula, bila berjaya dikekalkan ia akan bertukar menjadi prepaid, bukan postpaid lagi.

3. Semua jenis line boleh dikekalkan kecuali Digi, kerana line tonewow menggunakan line digi jugak.

Semua syarat tu cik ok tak?

Syukur, kalau macam tu bolehlah nak kekal nombor lama.

Apa yg perlu cik buat adalah bank-inkan sebanyak RM30 ke akaun Maybank (Mazelan Abas) 162526067564.

(Simkad harga RM20 + RM10 kos penghantaran).

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com
Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.
Kalau tak ok cik kena gunakan nombor baru nampaknya jika cik nak gunakan SIMKAD SUPER JIMAT ini.
Boleh cik. Saya berikan senarai nombor yang saya ada, cik pilih satu yg berkenan.

✅ Nombor disini berdasarkan siapa dulu dia dapat.
✅ Senarai Nombor Simkad TWE-PUSH-PACK.

Sekeping RM20.

011 7075 5405
011 7075 5406
011 7075 5420
011 7075 5480
011 7075 6022
011 7075 6044

011 7075 6090
011 7075 6110
011 7075 6114

011 7075 6115
011 7075 6117
011 7075 6118
011 7075 6120
011 7075 6121
011 7075 6122
011 7075 6130
011 7075 6131
011 7075 6133

011 7075 6140
011 7075 6141
011 7075 6144
011 7075 6151
011 7075 6155
011 7075 6160
011 7075 6162
011 7075 6171
011 7075 6175

011 7075 6181
011 7075 6188
011 7075 6190
011 7075 6191
011 7075 6206
011 7075 6210
011 7075 6211
011 7075 6212


Apabila cik dah pilih satu nombor yg cik minat, cik bank-inkan pembayaran sebanyak RM30 ke akaun Maybank (Mazelan Abas) 162526067564.

(Simkad harga RM20 + RM10 kos penghantaran).

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com
Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Nombor yg ingin dibeli.
5. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.



mazelan abas
PENGEDAR SIMKAD DIPERLUKAN SEGERA:

✅ Nak jadi Pengedar sambilan simkad Tonewow ini????

✅ Cik boleh buat bisnes ni 100% hanya melalui handphone je.

✅ Jika cik nak tahu lanjut cara nak dapat duit sampingan, SILA KLIK KAT DISINI.