SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Dibawakan oleh: Roshidan Rashid Tel:0193157783
biztonewow.com

DATA 89GB + UNLIMITED CALL SEMUA RANGKAIAN.

Sape tak pakai simkad ni memang rugi.

Bayar RM50 je sebulan tapi dapat

😲 Unlimited Call Semua Rangkaian. Tak kira rangkaian mana sekali pun. Bergayut lah sampai lebam selama sebulan. Jangan tidur, jangan makan, jangan kerja, biasanya masih tak habis lagi. 😂😂😂

😲 10GB untuk browse website

😲 64GB untuk VIDEO Utube, Nettflix, wasep, fcbook, instagrem.

😲 15GB untuk standby kalau semua diatas dah habis pakai.

😲 Jumlah semua sekali 89GB. 😲😲😲

biztonewow.com
😢 Dulu saya pakai simkad lama topup RM100 sebulan semata-mata nak dapatkan data 50GB..tu pun tak cukup..

😍 Tukar ke simkad ni terus jimat duit poket...Bayar RM50 je tuan..dapat pelan data macam tu..Nak hotspot berapa orang pun boleh...Tuan hotspot la kat 10 orang kawan..Biasanya tak kan habis punya.

😍 Dulu saya pernah jugak pakai bil, lagi parok, tiap-tiap bulan bayar RM120, sebab ingat banyak buat call lagi jimat kalau guna bil. Tapi yang ini, ambik engkau..... unlimited call terus... kesemua rangkaian pulak tu.....jimat duit aku RM70 tiap2 bulan.

😍Tak yah tunggu lagi, sekarang pendaftaran dah limited. Ambik peluang ni dulu sementara pendaftaran masih dibuka.

😨Baru2 ni sampai simkad pun habis, kena tunggu sampai 2 bulan, punya ramai orang berebut-rebut.

🤔Bukan nak bagi anda susah, tapi nak bagi anda jimat.

😊 Pendaftaran simkad hanya RM30 sahaja.

Masukkan ke:
Maybank 162526067564 (Mazelan Abas)
CIMB 7017409547 (Mazelan Abas)

Lepas bank in, klik disini.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
😡 Mahal ke RM30 tu tuan? Sekali je tuan pendaftaran tu. Rasanya tiap2 bulan kita bayar duit telepon kita lagi mahal rasanya. Fikir2kan lah berapa banyak duit yg telah kita habiskan.
🤔🤔🤔🤔

Tak sayang ke? 😬😬

Bank-in dulu RM30 kemudian klik dibawah ini.





TESTIMONI PENGGUNA


mazelan abas
Puan Noralizahafizah
"... dulu setiap bulan saya keluarkan duit utk topup hampir RM70, sekarang dengan simkad Tonewow ini, dgn RM50 pun masih banyak terlebih-lebih lagi"

mazelan abas
Lans. Koperal Mohd. Radzi
".. saya macam tak percaya, guna simkad tonewow ni, banyak sungguh jimatnya. Sekarang kami sekeluarga guna simkad ini. Tiap2 bulan saya dapat save hampir 100 ringgit utk sekeluarga. Jimat sengoti."

mazelan abas
Pn. Femasazna binti Amdan
" Pada Okt 2019, Allahyarham Tn. Samsudin Mohd Said telah menghembuskan nafas terakhir disebabkan penyakit Leukimia. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Femasazna binti Amdan menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Pn. Nor Azriena
" sebelum ni saya suka topup sikit2, dua tiga hari saya topup rm10. Kira2 sebulan lebih gak dari RM50. Tapi ngan tonewow ni, tengok2 RM30 pun dah cukup tu ."

mazelan abas
Pn. Nageshwary
"Pada Nov 2019, Mendiang Mr. Choong telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Nageshwary menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM1,000."
mazelan abas
Pn. Siti Norsaleha
"..saya guna bil. tiap2 bulan saya bayar bil lebih rm100. tapi dgn sim ni, dgn pakej rm50 pun dah cukup. boleh saya jimat rm50 tiap2 bulan."

mazelan abas
Pn. Noor Asyikin
" Pada 1.11.2019, Allahyarham En. Rosli Abd. Karim telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas sebulan, waris beliau Pn. Noor Asyikin menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Tuan Hafidz Arif
"....sy nak tunjukkan pd tuan2 bgimana dgn simkad tonewow tuan2 boleh topup dpt point, dan point ni boleh beli barang dgn tebus point wowcher di semua kedai yg ada logo MCash."