biztonewow.com

Hai, Salam sejahtera.

Maaf mengganggu cik ketika ini 😀😀🤝

Nama saya Jaafar Bin Leman Shah. Tinggal di Telok Panglima Garang, SELANGOR.

Saya seorang penjual SIMKAD 4G+ (Line Digi) secara ONLINE hanya dari RUMAH sahaja. 🏠

Nama simkad ini ialah Simkad ToneWOW (Prepaid - Line Digi) dan masih baru dipasaran.

Simkad baru ini direka khas untuk memenuhi beberapa keperluan penting pelanggan pada hari ini. Diantaranya:

1. Disebabkan ramai pengguna terpaksa membayar topup yg tinggi setiap bulan, dan ia amat membebankan orang ramai, jadi ia dicipta utk memberi penjimatan kepada pelanggan dengan memberikan pakej2 yg bersesuaian dengan keperluan pelanggan.

2. Disebabkan pengguna telefon kadang2 merasa beban kerana habis duit utk beli topup, jadi simkad ini memberi peluang kepada pengguna untuk mendapatkan kembali duit yg mereka keluarkan hanya dengan membantu mempromosikan simkad ini kepada orang lain.

Jadi itulah tujuan sy, iaitu ingin mempelawa cik utk membeli dan menggunakannya simkad ini (harganya hanya RM30 sahaja) dan dalam masa yang sama ingin mempelawa cik menjadi PENGEDAR simkad 4G+ ini secara ONLINE untuk dipasarkan di seluruh Malaysia.

Sekiranya cik berminat menggunakan simkad ini, tiada lagi kos tambahan yg diperlukan untuk mempromosikan simkad ini kepada orang lain.

Cik juga nanti akan:

Diajar cara2 promosi di facebook, bermula dari kosong.

Diberikan web-promosi secara percuma, terus boleh buat promosi.

Diajar cara menggunakan robot utk melayan pelanggan. Yg ini kena belajar lebih sikit lah. Agak susah.

Dimasukkan kedalam group rakan2 yg aktif berniaga.

Kalau cik minat, boleh sy terangkan seterusnya.

MINAT, SILA TERANGKAN

Simkad Tonewow 4G+ (Line Digi) berharga RM30 keluaran daripada ToneGroup.
Simkad ini datang dengan nombor, tersedia data 1G dan masa memanggil 110 minit.

biztonewow.com
Inilah simkad yang perlu cik edarkan secara online.

Macamana cara nak jadi pengedar ni?
Pertama sekali cik sendiri kena jadi pengguna simkad tonewow ni, maknanya cik kena beli simkad ni sekeping pada harga RM30, gunakan dan setiap bulan cik kena topup minima RM30, baru cik layak jadi pengedar.

Macamana nak edarkan?
Cik akan diberikan satu web promosi, sama macam website yg cik baca sekarang ini.

Lepas tu, cik juga akan diajar cara-cara nak buat promosi website cik tadi tu di facebook. Macamana cik terjumpa website saya ni, macam tu lah cara saya promote.

Macamana cara dapat duit tu?
Bila cik dapat jual pada seorang sahaja melalui online, syarikat akan beri cik komisyen RM4, dan kedua, setiap kali pengguna tadi tu topup simkad mereka syarikat akan beri komisyen sebanyak minima 5% daripada jumlah topup mereka. Komisyen tu dikumpulkan setiap bulan dan dimasukkan dalam bank akaun cik pd bulan hadapannya.

Kena simpan stok lebih ke untuk buat jualan?
Tak perlu, cik beli sekeping untuk cik gunakan sahaja. Bila cik promote website cik tadi, dan kalau ada orang yang minat nak beli, mereka akan beli daripada Bahagaian Penghantaran, dan mereka akan daftarkan pembeli tersebut dibawah cik. Cik tak perlu simpan stok.

OK, macamana saya nak beli simkad ini?
Cik boleh KLIK DISINI UTK BELI SIMKAD ini.

Kalau saya masih ada soalan, macamana saya nak tanya?
Cik boleh terus tanya saya di wasap.
Cik klik link dibawah, bila dah masuk wasap terus SEND perkataan Ingin_Bertanya, nanti kita boleh sembang di wasap.
KLIK DISINI SEMBANG DI WASAP.


Apa2 pun saya dahulukan dgn ucapan Terima Kasih krn sudi membaca tawaran saya ini:

Jaafar Bin Leman Shah
0192969833