SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Dibawakan oleh: Mazelan Abas Tel:01159055555
biztonewow.com
SIMKAD TONEWOW
SIMKAD SUPER JIMAT

Salam sejahtera,
Perkenalkan dahulu nama saya ialah Mazelan Abas. Saya adalah pengedar simkad Tonewow yang sah dengan nombor id TWE:8694.

Terima kasih banyak2 kerana ingin membeli simkad ini. Tapi kalau saje nak tengok2 dulu pun tak mengapa. Bukannya kena bayar pun kan. 😊😊😊

Sebelum itu, untuk menawarkan simkad tonewow yang tepat untuk cik, izinkan saya untuk bertanya beberapa soalan terlebih dahulu.

SOALAN KAJI SELIDIK
SEBELUM GUNA TONEWOW

biztonewow.com

SOALAN KAJI-SELIDIK.
1. Simkad Tonewow ini gunakan line DIGI , jadi saya kena check dulu, tempat cik line digi ok tak ya?

Kalau tak ok, saya tak galakkan cik gunakan simkad tonewow ini. Tak patut kalau saya jual simkad yg linenya tidak bagus pada cik.

Apa2 pun, terima kasih kerana berminat dengan simkad Tonewow.

Cuma kalau satu hari nanti line DIGI tempat cik elok, dan cik bercadang nak guna simkad ni, cik jangan lupa hubungi saya nanti tau. Contact lalu wasap pun tak apa.

Nama saya Mazelan Abas-Tonewow dan no tel saya 01159055555. Kalau nak wasap saya, klik je kat nombor tu.
Kalau ok, cik bercadang nak kekal nombor lama atau pun nak guna nombor baru ya?

Untuk kekal nombor lama ini dia ada 3 syarat cik.

1. Nombor lama cik dulu mestilah daftar menggunakan ic cik sendiri. Kalau IC orang lain, tak boleh lah.

2. Kalau guna bil. tidak boleh ada tunggakkan atau kontrak. Dan kalau bil pula, bila berjaya dikekalkan ia akan bertukar menjadi prepaid, bukan postpaid lagi.

3. Semua jenis line boleh dikekalkan kecuali Digi, kerana line tonewow menggunakan line digi jugak.

Semua syarat tu cik ok tak?

Syukur, kalau macam tu bolehlah nak kekal nombor lama.

Apa yg perlu cik buat adalah bank-inkan sebanyak RM30 ke akaun Maybank (Mazelan Abas) 162526067564.

(Simkad harga RM20 + RM10 kos penghantaran).

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com
Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.
Kalau tak ok cik kena gunakan nombor baru nampaknya jika cik nak gunakan SIMKAD SUPER JIMAT ini.
Boleh cik. Saya berikan senarai nombor yang saya ada, cik pilih satu yg berkenan.

✅ Nombor disini berdasarkan siapa dulu dia dapat.
✅ Senarai Nombor Simkad TWE-PUSH-PACK.

Sekeping RM20.

011 7075 6604
011 7075 6613
011 7075 6617
011 7075 6618
011 7075 6648
011 7075 6672
011 7075 6673
011 7075 6674

011 7075 6679
011 7075 6680
011 7075 6682
011 7075 6683
011 7075 6733
011 7075 6744
011 7075 6772

011 7075 6822
011 7075 6833
011 7075 6844
011 7075 6855
011 7075 6880

011 7075 6884
011 7075 6899
011 7075 6905
011 7075 6911
011 7075 6920
011 7075 6930

011 7075 6933
011 7075 6939
011 7075 6944
011 7075 6950
011 7075 6955
011 7075 6970
011 7075 6975


Apabila cik dah pilih satu nombor yg cik minat, cik bank-inkan pembayaran sebanyak RM30 ke akaun Maybank (Mazelan Abas) 162526067564.

(Simkad harga RM20 + RM10 kos penghantaran).

Selepas cik buat pembayaran, pastikan cik hantarkan semua maklumat dibawah melalui WASAP ini:

biztonewow.com
Maklumat yang diperlu:

1. Nama penuh penerima.
2. Alamat penuh penerima.
3. Nombor hp penerima
4. Nombor yg ingin dibeli.
5. Bukti pembayaran.

Penghantaran akan dibuat secepat mungkin menggunakan J&T selepas menerima maklumat dari cik.

Terima kasih diatas pembelian simkad Tonewow ini.



mazelan abas
PENGEDAR SIMKAD DIPERLUKAN SEGERA:

✅ Nak jadi Pengedar sambilan simkad Tonewow ini????

✅ Cik boleh buat bisnes ni 100% hanya melalui handphone je.

✅ Jika cik nak tahu lanjut cara nak dapat duit sampingan, SILA KLIK KAT DISINI.